SIMspiration

 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Livets historier

 
Post new topic   Reply to topic    SIMspiration Forum Index -> Andre simsspill
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Ariel (inaktiv)
Medlem


Joined: 09 Apr 2007
Posts: 300
Location: Arbor Valley

PostPosted: Tue Dec 23, 2008 12:53 pm    Post subject: Livets historier Reply with quote

Etter å ha prøvd meg på alle tre historiespill, må jeg si at Livets historier er en klar favoritt. Den er enkel å starte, ikke så "tungrodd" som sim2 er, og uteliv er på en måte regnet med, i og med dating og lyn og litt annet.

Jeg har spilt en egenlaget familie, familien Lexander og Veronika Morganson. Foreldregenerasjonen er nå død. Like etter at hun ble voksen, døde datteren Silje, så nå er det bare de to guttene Morten og Silver igjen. Eldstemann Morten har etablert seg og har fått to sønner, en sønn som nå er tenåring, og en sosialarbeideren desverre hentet. Og minstebarnet Silver bor i familieboligen alene.

Den første hushjelpen de fikk, var en grei kar som heter Parker Danaher. De ble så gode venner han og far i huset, at han like gjerne flyttet inn. Senere etablerer han seg i eget hus med kjæresten sin. I følge navnet (Parker Dana her) burde han blitt sammen med ei jente som het Dana? I stedet ble det Charlotte Solberg, og en helt annen variant enn den vi kjenner fra før.

Det er litt tøft å spille helt uten maxmotives. Det gjør jeg ikke hvis det ikke er generasjonsspill, og det er lenge siden nå. Jeg ser i grunn hvor vant jeg er blitt til MM, det er nesten litt tragisk! Men det går, og uventede ting oppstår som følge av at jeg ikke får dem opp. Som at Silje dør rett etter å ha vokst opp, og at den andre sønnen til Morten blir hentet av sosialarbeideren fordi han aldri er fornøyd nok til å gjøre skolearbeidet sitt. Det blir spenning av dette Shocked .

Det vil nok ta en stund før jeg tar opp tråden igjen nå, med høytiden som kommer - men i ledige stunder vil jeg nok spille endel. Morganson familien er jeg blitt glad i og jeg har lyst til å følge dem videre.

Very Happy
Back to top
View user's profile Send private message
Ariel (inaktiv)
Medlem


Joined: 09 Apr 2007
Posts: 300
Location: Arbor Valley

PostPosted: Mon Dec 29, 2008 12:56 pm    Post subject: Reply with quote

Det er ingenting som plager meg ved spilling på Livets Historier. Det er enkelt å komme i gang og det er interessant nok til å holde deg gående. Selve historiene har jeg spilt ferdig, og det var det med dem. Så startet jeg umiddelbart mine egne i frispill.

Morten nådde sitt livsmål, å bli finansfyrste, før han døde. Jeg kan ikke huske sist det skjedde meg? At simmen min nådde sitt livsmål? Det morsomme er at de får nye livsmål å hige etter. Desverre var det for sent for Morten.

Jo en ting er gjerne litt dumt. Og det er når simmen feks vil ha seks barn som blir gift. Litt vanskelig når du bare får ha to barn på tomten om gangen.

Vel, jeg spiller videre. Har plenty av tid nå, som jeg er heftig forkjølet. Når jeg orker vel å merke. I går måtte jeg droppe jobben..... arrgh!

Med influensaen på tur i januar ser det ut til å bli passe snottete fremover.
God jul fortsatt!

Very Happy
Back to top
View user's profile Send private message
BimboSim
Medlem


Joined: 26 Jun 2007
Posts: 116

PostPosted: Wed Dec 31, 2008 7:45 pm    Post subject: Reply with quote

Jeg pleier å la simmene mine oppnå livsmålene sine før de får begynne å "leve livet" og jeg fusker det til slik at de ønsker å oppnå en eller annen karriere. Da er de i platinahumør og har maxet ut de fleste skills når vi kan gå løs på mer krevende oppgaver som hagearbeid eller forretningsdriftog/eller produksjon av varer.

Jeg begynner å forstå at en av grunnene til at jeg fremdeles befinner meg på generasjon 1 og 2 er at jeg rett og slett ikke er særlig glad i barneproduksjon, at jeg foretrekker å utforske andre sider ved spillet.

Er ikke sikker på om jeg har det spillet du snakker om da jeg tror jeg ga det til barnebarnet mitt.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    SIMspiration Forum Index -> Andre simsspill
All times are GMT + 2 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


© 2007-2008 Informe.com. Get Free Forum Hosting
Powered by phpBB © 2001 - 2005 phpBB Group
 
Theme ACID v. 2.0.18 par HEDONISM